Leveringsvoorwaarden Frans de Bruyn

Prijzen:

De prijzen op deze website zijn inclusief BTW en geldig tot maart 2021. Wij behouden ons het recht voor de prijzen aan te passen als veranderende marktomstandigheden daar reden toe zijn.

Levering:

Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd in een straal van 20 km rondom Lexmond bij besteding boven € 600,-. Bestellingen kunnen 2 werkdagen voor aflevering niet meer gewijzigd worden.

Bereikbaarheid:

De goederen worden door ons direct naast de vrachtauto gelost en wel op een plaats die met een vrachtauto redelijkerwijs te bereiken is.

Productinformatie:

Bij betondproducten kan witte uitbloei ontstaan, hierop kan geen garantie worden gegeven. Ondanks de grote zorg die besteed is aan deze brochure kunnen de foto's van de producten enigszins afwijken van de werkelijkheid. Bij natuursteen is het mogelijk dat de kleur van de geleverde goederen afwijkt van het getoonde show monster of de afbeelding op de website. Omdat in groeves verschillende lagen met enige kleurnuances kunnen voorkomen zijn wij bij levering afhankelijk van de beschikbaarheid van materialen uit de laag die op dat moment ontgonnen wordt. Er kan geen garantie worden verleent op de kleur van natuursteen.

Retourgoederen:

Gekochte materialen worden door ons niet retour gehaald of omgeruild. Wel kunt u de goederen die wij op voorraad hebben terugbrengen of omruilen tegen retourkosten. Hierbij dient u altijd de afleveringsbon mee te brengen. Goederen die wij speciaal voor u hebben besteld nemen wij niet retour.

Betaling:

Goederen worden contant of per pin betaald bij aflevering. Desgewenst kunt u vooraf in de winkel contant of per pin betalen.